Kedves jövőbeni vendégeink!

Bemutatkozásként szeretnénk veletek röviden megismertetni magunkat mert számunkra fontos és elengedhetetlen a személyes kapcsolat és hitelesség a vendégeink felé, szeretnénk ha nem csak a szolgáltatás minősége jutna el hozzátok, hanem az együtt megszerzett élmény közösség teremtő értéke is.

Az Amore di Napoli pizzéria megálmodója és egyik tulajdonosa Tar Ákos vagyok profi pizzaiolo, több mint egy évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezem. Szerencsésnek mondhatom magam mert Olasz pizza készítő mesterektől tanulhattam meg a szakmát és együtt dolgozhattam többek között Giancarlo di Francescoval Budapest belvárosában és a 2014-es év Világbajnok pizzasütő mesterével Giulio Scalpival Svájc egyik legpatinásabb 5 csillagos szálloda exklúzív olasz éttermében a Saporiban sous pizzaséfként. Rengeteg élménnyel gazdagodva nem is volt kérdéses számomra, hogy szeretnék egyszer majd egy pizzériát ott ahol felnőttem a 11. keületben, így jött az Amore di Napoli ötlete. Lokálpatriótaként szeretnék itt visszaadni abból amit kaptam és ebben nagy segítségemre van Luca Mottarlini korábbi séfem, barátom és tulajdonostársam aki több évtizedes vezetői tapasztalatával, tudásával segített fejlődni és szinteket lépni az évek alatt. Ő segíti nektek elhozni a legjobb minőségű alapanyagokat, hogy szenvedélyünkkel a pizzakészítés szeretetével és tapasztalatainkkal elhozzuk a valódi nápolyi hangulatot nektek.

A közeljövőben várunk minden kedves vendégünket személyesen egy Nápolyi pizzaélményre, amint a járványügyi intézkedések lehetővé teszik, de addig elviteles illetve házhozszállítás formájában leszünk elérhetőek.